Ce imi place?

Imi place mult sa scriu si sa cresc prepelite. Scrisul ma relaxeaza, ferma de prepelite imi ofera un sentiment de implinire. Scriu despre tot ce gandesc, nu am un subiect preferat pur si simplu scriu. Mai jos e ultima creatie. Va sfatuiesc sa incecati si voi nu aveti nimic de pierdut.

Toate femeile tanjesc sa-si cumpere genti cu nemiluita - in functie de culoarea pantofilor, in functie de vremea de afara, in functie de locul spre care se indreapta, etc. Dar oricat de multe genti si-ar cumpara o femeie de-a lungul vietii, se va dovedi ca toate se aseamana. Explicatia este simpla: acest accesoriu reflecta firea posesoarei, deci toate gentile cumparate vor avea acelasi stil. In continuare vom diseca geanta si secretele de personalitate ascunse inauntru.

Geanta de postas si-a gasit adepte si printre femeile care nu sunt postarite, gratie confortului asigurat de acel model. Geanta de postas nu este sexy, dar iti faci treaba cu ea. Posesoarea acestei genti ascunde un caracter vesnic liber, dragoste de viata si experiente inedite. Vorbim despre o femeie care se entuziasmeaza usor si detesta etichetele, o fire practica, incapabila de pierderea timpului. Isi umple geanta si este gata de a se aventura pe usa. Printre lucrurile esentiale din geanta se numara vesnic si o carte, astfel ca ne vom intalni cu aceasta femeie cel mai adesea in metrou, stand linistita si savurand, in ciuda inghesuielii, un roman de dragoste. Fara stres! - este deviza acestei femei. Geanta plic este o alegere sofisticata. In primul rand pentru ca da o nota de eleganta aparte, in al doilea rand pentru ca nu contine mai nimic.

Se stie: in geanta plic abia daca incap deodata rujul si telefonul. Deci vorbim de o femeie care nu pune mare pret pe lucrurile dimprejur, ci se descurca fara ele. Ea poarta geanta din ratiuni estetice si nu practice. Se intampla ca aceasta femeie sa nu aiba bani de cheltuit, dar nici obsesii costisitoare pentru produse cosmetice. Ea detesta sa umble cu actele la ea, preferand sa traiasca clipa, fara a-si face probleme legate de ce va urma. Iata o femeie eliberata de sclavia grijilor materiale, deci o femeie sexy! Ruscacelul s-a impus deja in moda stradala.

Numeroase femei prefera un rucsacel vesel in locul unei genti enorme. O astfel de femeie este extrem de activa si adora viata, prefera oricand confortul in locul elegantei, dar este si extrem de prevazatoare, astfel ca isi va umple rucsacul cu o gramada de lucruri aparent inutile, ce se pot dovedi salvatoare in cazul unor situatii neasteptate. Aceasta femeie are darul de a crea confuzii: nu stii daca se duce la serviciu ori tocmai fuge de galagia orasului. Este prietenoasa si deschisa, dar evita imprejurarile solemne. Geanta spanzurata de mana este alegerea tipica femeii obsedate de cariera si bani! Este vorba de acea geanta voluminoasa, lata, adanca, imposibil de purtat pe umar din cauza curelei scurte. Asa ca posesoara si-o agata nu de umar, ci de antebrat. De regula, aceasta femeie poarta geanta cu un aer preocupat, plin de importanta. Intotdeauna vorbeste la telefon, pentru ca este extrem de ocupata! Ea este obsedata de propria imagine, de ceea ce transmite celor din jur. Vrea sa impuna respect cu orice pret, este independenta, in pas cu moda si foarte increzatoare in ea insasi. Asadar, atentie ce geanta cumparati! Veti defila cu secretele personalitatii la vedere!